Kranska kosilica MBM 400 posebno je dizajnirana za prednju montažu na kamione ili traktore snage barem 80 KS. Snaga se radnoj opremi dovodi preko integriranog hidrauličkog sustava, pogonjenog PTO-osovinom ili hidrauličkim sustavom pogonskog vozila.

Opširnije...

Uni-kranovi UNA 450, UNA 500 i UNA 600 univerzalno su upotrebljivi kranovi koji se montiraju na prednje ploče za brzu izmjenu. Radno područje kranova je s lijeve i desne strane te ispred vozila, što znači ukupnu udaljenost od oko 15 m (UNA 600). Kranovi koji su montirani na posebne nosače hidraulički su podesivi za oko 1.6 m. Radni uređaj uvijek ostaje na istoj paralelnoj visini kada se kran izvlači.

Opširnije...

Univerzalni kranovi UNA 100 i 200 posebno su dizajnirani za montiranje na komunalna vozila s vlastitom hidrauličkom jedinicom i hidraulički podesivom visionm prednjih ploča za montiranje. Osnovni uređaj može biti opremljen različitim radnim jedinicama. Hidraulički pogon omogućuje rad ispred i pokraj vozila. Simetrična konstrukcija osnovnog uređaja omogućuje rad s lijeve i desne strane.

Opširnije...