Za tipove serija HES, VAMPIR Pro, PRAXOS, STS, ASP, bočni segment snježne ralice SP i SS, također i Airport-VAMPIR. Postiže više kroz mehaničko čišćenje snijega i smanjuje potrebu tvari za odleđivanje do 20%. Manje habanje glavne poluge za čišćenje zbog ravnomjerno raspoređene težine. Pospješuje glatkoću upravljanja ralice.

Robustna vario ralica, prikladna za uporabu u najtežim uvjetima. Varijabilni zakretni kut gumene oštrice od +/- 35 stupnjeva. Moguća uporaba u V-poziciji, kao bočna ralica i u Y-poziciji. Pouzdan sistem protiv devijacije preventira oštećenja pri prelasku preko prepreka. Prikladno za traktore, nosače opreme, kamione i utovarivače.

Lakše upravljanje i veća efikasnost: Značajke ASP 450 su elastična zaštita od prepreka koja garantira efikasno čišćenje nježno snijega. Može se upravljati bez ikakvih ograničenja čak i kada je dio za proširivanje uvučen. Omogućava i lako čišćenje uskih prolaza kao što su ulazi i izlazi s autocesta.

Logična odluka: Vampir pro sadrži elastičnu zaštitu od preopterećenja i kombinira velik kapacitet čišćenja sa ugodnim upravljanjem i tišinom. Namijenjen je i urbanim i ruralnim cestama i pogodan je za traktore, komunalna vozila i kamione.

Serija SL 1 i SL 2 - Ralica za snijeg s jednim nožem snježnog pluga, lagane konstrukcije za gradsko korištenje – prilagođeno za uska, gradska i posebna vozila kao i za traktore male i srednje veličine.

SL3 je ralica za snijeg sa dva noža snježnog pluga, čvrstim okvirom u obliku ljestvi i podignutim oštricama s obje strane. Može se spojiti na traktore, male i srednje kamione kao i na gradska i posebna vozila.

Teški izvođač: DS sa dva noža snježnog pluga osvaja sa svojom kompaktnom i čvrstom konstrukcijom; noževi su podignuti s obje strane. Karakterizira ga vrlo progesivno pročiščivanje snijega. Savršeno za trakore i vozila nosače više oruđa poput Unimoga.