UNI bočna kosilica SMT

Uni-bočna kosilica je beskrajno varijabilna u prilagodbi radnim uvjetima, tako da je korisna na većini teških kosina i nasipa. Zahvaljujući posebnoj konstrukciji jedinice, glava kosilice ispred pogonskog vozila može se pomicati, tako da za vožnju ne postoje vizualne smetnje. Uni-bočna kosilica lako kosi sve tipove trave, od algi do trske. Lako obavlja i poslove na sportskim terenima, lokacijama za kampiranje, aerodromima i sl. Bodljikavo grmlje, raslinje promjera stabljike do 3cm i svo ostalo raslinje nije problem za Uni-bočnu kosilicu.

Pokošeni materijal snažno se reže i usitnjava, tako da brzo trune. Ovo čini uklanjanje pokošenog materijala nepotrebnim.

Kompaktna konstrukcija i raskošne dimenzije okna i mlatila čine Uni-bočnu kosilicu prilično neosjetljivom na strane tvari poput kamenja, komada drveta, metalnih komada itd.

Posebna vrsta suspenzije čeličnih mlatila rezultira dobrom i ekonomičnom rotacijom, a trošenje je svedeno na minimum.

Dobar pogled na jedinicu u radu i jednostavna uporaba, na koju utječe hidraulički kontrolni sustav pogonskog vozila, osiguravaju sigurno upravljanje.

Ugrađena hidraulička ili mehanička zaštita od opterećenja sprječava oštećenje jedinice u slučaju nailaska na prepreke.

Valjak koji prekriva punu širinu košenja osigurava dobre rezultate čak i na neravnom terenu.

Jedinica se može montirati na 3-point hidraulički sustav ili na ploču vozila. Montiranje i skidanje kosilice obavlja se u nekoliko minuta.

Uni-bočna kosilira SMT 15 opremljena je hidrauličkim bočnim klizanjem od 0.65 m. To omogućuje podešavanje položaja kosilice i bolje mogućnosti obilaska prepreka.

Promjenom radne jedinice, Uni-bočna kosilica se može koristiti i kao četka za divlje biljke.

Oprema se može dostaviti za rad s lijevom ili desnom rukom.

Smt Uni Bocna Kosilica
Smt Uni Bocna Kosilica
Smt Uni Bocna Kosilica
Smt Uni Bocna Kosilica
Smt Uni Bocna Kosilica
Smt Uni Bocna Kosilica
Smt Uni Bocna Kosilica
Smt Uni Bocna Kosilica