UNI bočna kosilica SMK

UNI-bočna kosilica SMK radi kao prednja jedinica postavljena bočno od vozila na 3-point hidraulici kategorije 2 ili na DIN ploči vozila veličine 3 ili 5. Uni-bočna kosilica SMK je varijabilno primjenjiva kosilica za košnju:-rubova
-nasipa
-područja za odmor
-rubova polja itd.

Uni-bočna kosilica konstruirana je za intenzivan rad s debelim grmljem i raslinjem.

Uni-bočna kosilica je beskrajno varijabilna u prilagodbi radnim uvjetima, tako da je korisna na većini teških kosina i nasipa. Zahvaljujući posebnoj konstrukciji jedinice, glava kosilice s prednje strane pogonskog vozila može se pomicati, tako da nema vizualnih smetnji za vožnju. Uni-bočna kosilica SMK lako kosi sve tipove trave, od algi do trske. Čak se i područja poput sportskih terena, lokacija za kampiranje i sl. lako održavaju. Bodljikavo grmlje, stabljike debljine do 3 cm i ostalo raslinje ne predstavljaju problem za Uni-bočnu kosilicu. Pokošeni materijal snažno se reže i usitnjava, tako da brzo trune. Ovo čini uklanjanje pokošenog materijala nepotrebnim.

Kompaktna konstrukcija i raskošne dimenzije okna i mlatila čine Uni-bočnu kosilicu prilično neosjetljivom na strane tvari poput kamenja, komada drveta, metalnih komada itd.

Dobar pogled na jedinicu u radu i jednostavna uporaba, na koju utječe hidraulički kontrolni sustav pogonskog vozila, osiguravaju sigurno upravljanje.

Ugrađeno hidraulička ili mehanička zaštita od opterećenja sprječava oštećenje jedinice u slučaju nailaska na prepreke.

Valjak koji prekriva punu širinu košenja osigurava dobre rezultate čak i na neravnom terenu. Montiranje i skidanje kosilice obavlja se u nekoliko minuta.

Uni-bočna kosilica SMK može se opremiti slijedećom dodatnom opremom:

  • hidrauličko bočno klizanje od 60 cm za obilaženje znakova, drveća i ostalih prepreka
  • protu-nož za mljevenje trave
  • obloga za zaštitu od trošenja montirana ispod poklopca kosilice
  • brojač sati

Smk Uni Bocna Kosilica
Smk Uni Bocna Kosilica
Smk Uni Bocna Kosilica
Smk Uni Bocna Kosilica